Македонија
22. March 2017 - 17:58

Дел од населба Водно утре и задутре без вода

Корисниците од населба Водно утре и задутре од 9:00 часот ќе бидат без вода, соопшти РЦУК.

Прекинот во водоснабдувањето е поради чистење и хлорирање на десната комора во резервоар Водно.

Вода нема да има до завршување на работите.