Џет-Сет
17. July 2017 - 9:34

Дефне од "Вљубениот ерген" ужива на одмор

 
 
Триесет годишната Елчин Сангу е една од најбараните актерки и модели во Турција, а ние ја гледаме во Вљубениот ерген на Сител. Taa моментално ужива на една тајландска плажа.