Балкан
3. February 2019 - 13:04

Дедо Тони од Хрватска на модната писта ги покажа резултатите од вежбањето

Со неговата изјава за само 15 минути стана хит во целиот регион, а и по неколку денови медиумите никако да престанат да зборуваат за него.

Дедо Тони Селмани од Хрватска стана и манекен на модна писта.

Имено тој се појави на една ревија во Загреб по повод еден хуманитарен настан.

На ревијата тој на свој 82 години го покажа резултатот од вежбањето и здравиот начин на живот, погледнете.