Македонија
22. December 2018 - 8:45

Дедо Мраз со хеликоптер ќе им дели пакетчиња на децата на припадници на АРМ и МО

Децата на загинатите и починатите припадници на Воздухопловната бригада на АРМ и на децата на припадниците на бригадата и останатите команди и единици на АРМ и Министерството за одбрана денеска ќе добијат новогодишни пакетчиња од Дедо Мраз.

Дедо Мраз ќе пристигне со хеликоптер на воениот дел од меѓународниот аеродром Скопје, во касарната „Страшо Пинџур“.

Ова е традиционална предновогодишна активност „Пристигнување на Дедо Мраз со транспортен воен хеликоптер“ што ја организира воздухопловната бригада на