Живот
11. December 2015 - 18:11

Децата се сокрија под базенот а тоа што го направи ова куче ќе ве насмее до солзи

Оние моменти кои се случиле непланирано најчесто тие остануваат најдолго во сеќавањето. Овие деца се играле со своето куче па решиле да му се сокријат под базенот. Кучето му пријде на базенот а потоа направи нешто што ќе ве насмее до солзи. Погленете го видеото