Живот
24. March 2017 - 10:43

Давид чита мисли: Ана го праша кој е полот на бебето што го носи - еве што направи тој!

Во новото издание на најпопуларното шоу „Јас имам талент“ се појави учесник кој ги шокираше сите со својот необичен талент.

Тоа момче има способност  да чита мисли, а во тоа се уверија и членовие на жирито.

„Навистина можеш и знаеш да читаш мисли? Дали може да кажеш што чекам, машко или женско бебе?“ го запраша Ана како член на жирито.

Погледнете за што се работи: