Македонија
17. October 2021 - 19:17

Даштевски: Изборниот молк ќе трае до 19:30

Александар Даштевски претседателот на Државната изборна комисија, на последната прес конференција изјави дека изборниот молк ќе трае до 19:30 часот.

Претходно, тој информираше дека на сите граѓани кои се дојдени на избирачките места до 19 часот ќе им биде овозможено да гласаат.