Џет-Сет
2. April 2016 - 11:08

Дарко си ги спакува куферите и замина од Македонија

Додека повеќемина македонски естрадни уметници си ги спакуваа куферите и заминаа од Македонија, како Тошо Малерот, Хелена Роза, Татјана и Новица и многу други, овој пат куферите си ги спакува и Дарко Димитров. Сепак, тој отиде во Барселона, градот во кој нов живот започнаа Пере и Мио, но само како турист.

Тој ги посети најубавите плажи и не изненади со фотки