Џет-Сет
21. January 2018 - 19:24

Дара Бубамара на креветот со секси пози го повикува својот сакан: „Љубов, те чекам“!

Славната пејачка Дара Бубамара веќе е искусна со провокативни фотосесии, особено онаа со голите фотографии кои завршија во таблоид, а таа му ги праќаше на фудбалер.

Овој пат, во секси пози на креветот Дара порачува „Љубов, те чекам“. Во црна долна облека, Дара легна, се намести и се фотографираше „слефи“.

Се претпоставува дека пејачката пораката му ја праќа на својот 17 години помлад партнер, за кого периодов изјавува дека е доста вљубена.

Сега, внимаваше да не испрати голи фотографии, но кога е Дара во прашање, никогаш не се знае.