Џет-Сет
29. March 2017 - 19:12

Дара Бубамара без срам: Ги покажа своите брадавици!

Контроверзната српска пејачка Дара Бубамара на снимањето на емисијата „Ѕвездите на Пинк“ се појавила во проѕирна блузичка преку која се гледале нејзините огромни гради и брадавици.

Папарацо-фотографите ја „уловиле“ токму во моментот кога излегува од своето „порше“, вредно преку 60.000 евра.

Дара Бубамар

Дара Бубамара