Џет-Сет
26. April 2018 - 22:49

Даниел Кајмаковски има брат, пејачот добро го крие од јавноста

Пејачот Даниел Кајмакоски кој стана вистинска ѕвезда во Македонија по учеството на музичкото шоу „Х фактор“ и понатаму продолжи да ја гради својата кариера во нагорно ниво и не престанува да реди успеси. На социјалните мрежи, освен за плановите на музички план, често има објави поврзани со приватниот живот и споделува фотографии од своето синче.

Овој пат Кајмакоски објави заедничка фотографија со својот брат, кој малкумина го знаат.