Џет-Сет
20. March 2016 - 23:44

Даниел Кајмакоски е вечерашниот победник во ТЛЗП

Нашиот Даниел Кајмакоски е вечерашниот победник во шоуто „Твоето лице звучи познато“. Тој во улога на Тина Тарнер го отпеа големиот хит „Golden eye“.
 
Како победник доби парична награда од 1000 евра за која кажа дека ќе го донира на семејство од Крушево кое се грижи за неговиот 12-годишен пријател Кико.
 
Во следната епизода ќе имаме прилика, Даниел да го видиме како Горан Бреговиќ.