Џет-Сет
15. July 2017 - 18:55

Дали се сеќавате на девојчето што ја отпеја „Дувни ветре развигорче“?

Пред 17 години ја отепјата песната „Дувни ветре развигорче“ која е мега хит меѓу најмладата популација.

Уште тогаш Елеонора Димитриевска, која денес е Капсималева, го покажа својот талент. Рускосо, слатко девојче ги освои срцата на милион граѓани. Иако поминаа, многу години оваа песна  и ден денес ја слушаат млади деца, а некои ја приготвуваат и за училишни приредби.

Елеонора израсна во прекрасна убавица, еве како изгледа денес.

И за крај песната: