Македонија
21. October 2018 - 16:54

Дали оваа година ќе биде последна со зимско сметање на времето? Каква одлука треба да донесе Македонија?

На оваа тема, гостин во Вестите на Сител во 16 часот е д-р Пеце Ристовски, климатолог и метеоролог