Џет-Сет
9. September 2016 - 12:20

Дали ќе го препознаете, погледнете како изгледал популарниот рапер Раста пред 5 години!

 
Можете ли да го замислите популарниот рапер Раста без неговиот гангстерски имиџ? Токму така изгледал сопругот на Ана Николиќ пред само 5 години, тотално непрепознатливо.
 
Сосема различен имиџ за разлика од сега тешко е да се верува дека се работи за истиот човек, еве како изгледал тој во 2011 во неговиот спот за песната "Касно е".