Живот
8. March 2017 - 20:08

Да не се заборави: Како се славеше 8 Март во Битола

Да се потсетиме на една легендарна прослава на 8 Март по битолските кафеани. Оригиналното видео снимено од битолската локална телевизија во 2014 година, беше отстрането од „Јутјуб“, но затоа пародијата останува да живее.

А, не е дека му требаа некакви додатоци…