Живот
6. October 2015 - 17:16

Чудесни 9 месеци – Како расте нов човечки живот

Деветте месеци кои се потребни за да се создаде нов живот се навистина чудесни.

Во текот на 40 недели бебето во мајчината утроба поминува низ најразлични промени.

Ова видео покажува како се одвива сето тоа.

Погледнете го видеото: