Бизарно но вистинито
18. August 2016 - 16:38

Чуден обичај на свадба: Жената мора да му докаже на младоженецот дека е способна за...

Полјаците веројатно се едни од „најлудите“ нации на планетава, кога станува збор за свадбени обичаи.
 
Една од традициите на нивните свадби е оваа. Всушност жената мора пред сите да покаже дека е подготвена да ги исполни сите обврски спрема младоженецот.
 
А, тоа што ќе ве изненади уште повеќе е што во играта учествуваат и гостите.
 
Како младата се покажа и дали идниот сопруг е задоволен погледнете во видеото...