Џет-Сет
3. April 2018 - 18:03

Чикаго го тресе Бреноманија: Најголемата балканска ѕвезда со синот ја продолжува американската турнеја

Просторот "Joe’s Live" во Чикаго се полнеше додека Лепа Брен имаше прес конференција во врска со светската турнеја „Зај је важно дал се пева или пјева“ на која настапува со својот син Стефан Живојиновиќ.

По конференцијата и сликањето со обожавателите се појави на бина пред публика која врескаше од возбудување.

Сите чекаа да зепее најголемата ѕвезда од просторите на поранешна Југославија.

Дека и натаму е број еден и дека и нема рамна, докажа после првата песна.

Публиката пееше на цел глас со својата миленичка, која ги испеа и старите како и новите хитови, а интересно е што вистинска еуфорија настана кога ги запеа песните од новиот албум.

Недолго потоа, на сцената на Брена и се придружи Стефан Живојиновиќ кого публиката одлично го прифати. Играњето, пеењето во еден глас, се обележјата на овој многу успешен концерт на Лепа Брена и Стефан Живојиновиќ.

Турнејата по американските градови продолжива во текот на целиот април.