Џет-Сет
31. October 2016 - 14:49

Честитки од сите страни - Весна Бејби објави среќна вест!

Македонската актерка Весна Бејби Петрушевски на социјалните мрежи се пофали дека наскоро ќе излелзе најзината прва книга насловена како „Трофеј“.