Бизарно но вистинито
19. September 2016 - 13:49

Чекал на ред да влезе во Ватикан - снимил нешто ужасно

Стоејки во ред за влез во Ватикан, овој човек уловил нешто ужасно на камера, а видеото со брзина на светлината се рашири низ светот. Дејли Стар пишува дека е снимено нешто како демон, а видеото е направено сосема случајно.