Македонија
7. December 2018 - 8:36

Центарот за образование за возрасните ќе одбележи 10 години постоење

ЈУ Центар за образование за возрасните денеска ќе одбележи 10 години постоење.

На одбележувањето, што ќе се одржи во просториите на Центарот, ќе се обрати министерот за образование и наука, Арбeр Адеми.