Џет-Сет
18. March 2017 - 13:24

Целосно гола уживаше на балконот: За 13 секунди ќе се препотите 13 пати! 18+

Една од најатрактивните светски манекенки потполно го затресе Инстаграм со видео каде е сосема гола.

Снимката на Џоана Круп има повеќе од 400.000 лајкови. На тераса како од мајка родена таа ужива во погледот на море.

Веруваме дека во ова видео од 13 секунди 13 пати ќе го изгубите здивот!

Погледнете го видеото.