Живот
19. October 2015 - 17:10

Цело семејство во акција - Крадат мобилни телефони

Едно семејство украде мобилни телефони во вредност од 1500 долари.
 
Салонот за мобилни телефони во која се случила кражбата објавија снимка од сигурносните камери како семејството се организирало за кражба.
 
Вработените во салонот останале во шок кога ги прегледале снимките и кога сфатиле дека и детето е вмешано во злочинот.
 
- Оваков начин на однесување и воспитување е погубно за детето, зошто ќе го прати овој начин на однесување како прифатлив. Не сме сигурни дека ќе си ја вратиме робата, но ако не, барем крадците ќе ги направиме познати, напишале од салонот „Blufoun“.
 
Погледнете го видеото: