Живот
13. October 2015 - 15:21

Целиот живот погрешно сечете торта - Погледнете го ова откритие!

Овој човек се одлучил неговиот пронајдок да го објави на Јут јуб и неговото видео има скоро 10 милиони прегледи.
 
Сечете торта во форма на круг и нормално вадите парчиња во вид на тријаголник. Но, ако тортата не ја изедете веднаш, почнува да се суши и многу брзо ќе пропадне целиот ваш труд.
 
Затоа погледнете го овој начин...