Живот
11. March 2016 - 16:09

Цела поранешна Југославија се простува од Драган Николиќ - емоции, тага и болка

Драган Николоиќ почина во 72-та година од неговиот живот во Белград а целиот Балкан се простува од легендарниот српски глумец.
 
Тагата поради смртта на глумецот ја изразија многубројни Фејсбук корисници кои на оваа социјална мрежа се опростуваат од Николиќ. Од јавни личности од цела поранешна Југославија до граѓани кои обожавале да го гледаат Николиќ.