Живот
28. October 2015 - 18:19

Цел свет му се смее на овој боксер

Боксерот не се надеваше на нешто вакво...

Сакајќи да ја покаже неговата моќ и сила, издржувајќи неколку удари по ред ги рашири рацете, но тоа беше неговиот последен потег.

Погледнете го видеото.