Македонија
8. April 2016 - 12:42

Цел месец не пријавил: Исчезна малолетничка од Скопје

Во 12  часот во Полициската станица Центар, Т.Ц. инаку вработен во Центар за социјална работа, пријавил дека на 11.03 во 12  часот во непознат правец се оддалечило петнаесетгодишно девојче, над кое истиот има старателство.
 
Се преземаат мерки за пронаоѓање на малолетничката.