Џет-Сет
25. July 2016 - 14:12

Цеца откри зошто го носи името на Анастасија на себе

Цеца Ражнатовиќ одржа концерт во еден клуб во Будва кој што беше преполн, а потоа откри зошто околу вратот носи синџирче на кое е името на нејзината ќерка Анастасија, а не и со името на Вељко.
 
- Тоа го носам често. Анастасија го доби за роденден и секако јас го конфискував. И реков дај жити се, ќе го носиш своето име околу вратот? Кога Вељко се побуни и ме праша, извини го носиш името на ќерката околу врат, а каде е тука Вељко? Му реков, кога ќе ми купиш, ќе го носам, рекла Цеца.