Живот
29. August 2016 - 22:16

Цеца направи хаос во Македонска Каменица

Светлана Цеца Ражњатовиќ одржа концерт за паметење во Македонска Каменица, каде таму ја дочека градоначалникот Дарко Митевски. 
 
Дека Македонците беа воодушевени од гостувањето на Цеца покажува ова видео кое ќе го проследите во продолжение.