Џет-Сет
8. February 2016 - 12:51

Цеца: Карлеуша добро пее, но никогаш нема да биде ѕвезда!

На сцената на Гранд Карлеуша искритикува кандидатка за нејзиниот изглед, бидејќи таа не била доволно средена, па ја посоветува во следниот круг да се погрижи за својот изглед.

Потоа Карлеуша се присети на зборовите на Цеца.

-На почетокот на кариерата, кога имав 16 години Цеца ми кажа дека добро пеам, но дека никогаш нема да бидам ѕвезда бидејќи не сум била добра риба, вели Јелена.