Џет-Сет
18. January 2016 - 12:04

Цеца ги запозна своите деца со новото момче, еве како реагираа Вељко и Анастасија

Бидејќи Цеца уште од март минатата година ево врска со 16 години помладиот манекен Александар Јововиќ, неминовно било да го запознае со своите деца, кои пак веднаш го прифатиле новото момче на нивната мајка.

-Цеца го следеше текот на својот однос со Александар, кого на децата прво им го претставила како пријател и соработник. Иако пејачката со Вељко и Анастасија има пријателски однос, еден ден им призна дека е во врска со манекенот. Тие со задоволство го прифатиле тоа зошто најважно им е нивната мајка да биде среќна и задоволна, што покрај него и е. Јововиќ се зближил со членовите на семејството на Цеца, па и со нејзината сестра. Неодамна дури и се појави со Лидија и Анастасија на еден јавен настан, открива пријател на Цеца за српски Кирир и додава дека таа најмногу се плашела од тоа како Вељко ќе реагирана кога ќе чуе за нејзината романска со Јововиќ.

-Цеца се плашеше од последиците зошто не беше сеедно на синот да му каже за помладото момче. Малиот Ражнатовиќ ни еден момент не помислил на нивната разлика во години, и за кој и да се одлучела неговата мајка, тој ќе ја поддржел, вели извор близок до пејачката.

Foto: Telegraf