Македонија
25. November 2019 - 13:16

Царовска: Со дијалог ќе ја надминеме ситуацијата во Визбегово

Трите деца се вратени во малиот групен дом и продолжуваат со редовните активности откако вчера заради протестот на жителите во Визбегово беа префрлени на друга локација, изјави министерката за труд и соцојала Мила Царовска.

Таа се надева дека преку дијалог со локалното население ќе се надмине оваа ситуација.

 

Александар Динев