Балкан
20. January 2016 - 14:11

Брутално видео од газење на пешак во центарот на Белград

Денес околу 11:30 мунути во Белград се случила сообраќајна несреќа, во која повреден е возрасен маж кој не преминувал улица на пешачки премин.
 
Возачот кој го удрил брзо реагирал и за среќа малку го избегнал па сепак избегнати се пострашни последици. Како што се гледа на снимката пешакот се обидел да претрча низ улицата. 
 
За среќа на пешакот возачот возел со мала брзина па можел да сврти и закочи со што избегнал да го удри директно.