Живот
28. August 2016 - 20:29

Брутална одмазда: Се пошегувала со момчето, тој вака и врати

Најлошо нешто што може да ви се случи е некому да му направите шега, а да не се надевавте дека ќе ви биде вратена.

Кога ќе погледнете што му направила девојката, за тој да се одлучи на ваква брутална одмазда, се ќе ви виде јасно.

Погледнете го видеото:

https://