Живот
15. December 2017 - 22:30

БРАТСКА ЉУБОВ: Мислеше дека некој ја тепа сестра му, па го прекина натпреварот на најслаткиот начин

Велат дека љубовта меѓу брат и сестра е нешто нераскинливо, а видеото кое ќе го погледнете во продолжение е уште една потврда за тоа.

Девојче се натпреваруваше во боречки вештини, а нејзиниот помлад брат беше особено заштитнички настроен кон неа.

Гледајќи дека таа се бори, тој мислеше дека неговата сестра се наоѓа во опасност и дека некој ја тепа, па побрза да стигне до неа и да и помогне.

Толку беше брз што успеа, пред да го тргнат, да стигне до противникот на неговата сестра и да го „нападне“.