Живот
28. January 2017 - 20:04

Босанка од Германија бара момче: Досадно ми е, ми треба друштво – но имам еден услов

Во последно време сè почесто младите од просторите на поранешна Југославија, заминуваат во странство во потрага по подобра заработка. За повеќето од нив најпосакувана локација е Германија, но сепак, се чини дека на светот нема ништо како родниот крај.

Многумина Балканци, во Германија се во потрага по момче или девојка со германски документи со кои би можеле да стапат во брак, но постојат и такви кои имаат документи, но се во потрага по љубов.
pr
-Барам момче кое ќе ми прави друштво во Германија. Работам, но животот ми е здодевен. Документи имам, па оној кој има пари и можност нека направи виза и нека дојде. Ете толку. Поздрав, напишала една осамена девојка на Фејсбук страницата „Спотед Сараево“.