Свет
30. јуни 2016 - 16:46

Борис Џонсон се откажа од трката за лидер на торијевците

Борис Џонсон нема да се кандидира за лидер на торијевците.

Тројцата напаѓачи од Ататурк биле од Узбекистан, Киргистан и Дагестан.

Американците во одмазднички напади врз ИСИС во околината на Фалуџа, убиени 250 исисовци.