Живот
31. August 2015 - 14:05

Борба на титаните: Пајак пробува да му го однесе автомобилот, но тој не отстапува!

Ништо не може да ги налути повеќе од кога ќе дојде до местото каде го паркирал автомобилот и пото види дека паај му го однел. Доколку дојдете во прав момент, можеби ќе успеете да ги убедите полицајците да бидат милосливи, но ти случаеви се многуретки.
 
Сепак, некои луѓе просто не можат да го прифатат фактот дека пајакот ќе им го днесе возилото и прават се за тоа да го спречат. Така и овој господин од Флорида очајнички пробува да го извади својот СУВ од челичните канџи на неуморниот пајак.
 
По неколкуте беспошни обиди на мочниот СУВ закачен на камионот за влечење, предпоставуваме дека секоја борба против пајакот е осудена на пораз, но оваа снимка за само неколку дена го погледнале повеќе од 500 милиони корисници на Јутуб.