Џет-Сет
2. February 2017 - 20:01

БОМБА – се соблече сопругата на Аца Лукас

Аца Лукас е вистински среќник бидејќи покрај себе ја има една од најубавите сопруги помеѓу неговите колеги. Популарниот пејач речиси седум години е во брак со сопругата Соња.

Брачната двојка моментално ужива во Дубаи, од каде Соња поставува провокативни фотографии.