Балкан
24. November 2015 - 16:49

Бомба пред бизнис центарот во Атина

Бомба во бизнис центарот на Атина. Нема жртви.  Зад нападот стојат домашните  анархистички групи.

Стејт Департментот порача на своите државјани да не патуваат во странство за Божик поради можност од терористички напади.

Во метрото во Москва, се појавија закани на руски јазик за терористички напад .