Македонија
3. August 2016 - 9:41

Болката не престанува: Сузана Турунџиева ја објави најпотресната порака

Сузана Турунџиева е завиена во црно по смртта на нејзиниот сакан. Таа објави потресна порака на социјалната мрежа Фејсбук и ги скрши срцата на многумина.