Џет-Сет
21. April 2018 - 20:01

Болката е моментална, срамот е траен: Се огласи и најстарата сестра на Наташа!

Јавноста ја шокираше веста дека Наташа Беквалац пред една недела ја претепа сопругот Лука Лазукиќ, а семејството Беквалац во овие моменти се држи заедно.
 
Откако најмладата сестра Кристина раскажа се за немилиот настан, сега и Драгана реши да се огласи.
 
Таа и пружи поддршка на сестра и, а на Инстаграм објасни колку е огорчена поради насилтвото.
 
-Болката е моментална, а срамот е траен…А семејството…семејството е се – порача Драгана.