Македонија
18. October 2019 - 15:32

Болид на Формула 1 во пит стоп на скопскиот аеродром

На својата Фејсбук страна ТАВ Македонија објави дека  „Болид на Формула 1 во пит стоп на скопскиот аеродром“.

Засега нема информации за што станува збор, но од она што може да се види на фотографиите навистина станува збор за редок примерок на авион.