Македонија
12. February 2018 - 11:47

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Од 11 часот целосно е блокиран сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото викано „Запошки мост“ на излезот од Прилеп, информира АМСМ.

Посочуваат дека сообраќајот е блокиран поради јавен собир од страна на околу 40 вработени во „11 Октомври Еуро Композит“ со поставување патничко моторно возило.