Балкан
27. September 2015 - 10:14

Благоја берел компири - Се шокирал од она што го пронашол!

Во село во Босна, Благоја Јокнича, ископал од својата бавча, компир тежок еден ипол килограм. 70-годишниот старц останал шокиран, па оваа вест морал да ја подели со босанските медиуми.

Погледнете...