Бизнис
21. February 2019 - 19:44

Бизнисмени: Нема реекспорт на српски производи преку Македонија

Србија да си го решава трогвскиот проблем со Косово во Брисел, а макеоднските компании да бидат оставени да си ја работат својата работа.

Вака одговараат макеоднските бизнисмени откако српкиот министер изјави дека преку земјава се прави реекспрт на српски производи за Косово.

Косово неодамна воведе сто процентни царини на српските производи.