Бизнис
29. October 2015 - 8:45

Бизнис конференција „Слатка програма“

Интерактивна Talk IN Business конференција на тема „Слатка програма“ организира денеска во Скопје 
редакцијата на магазинот InStore – Македонија.

„Слатка програма“ е првата од 10-те планирани конференции во рамки на регионалниот проект Talk IN Business. На конференцијата ќе учествуваат најголемите кондиторски производители од Македонија, дистрибутери на производи од слатка програма и најголемите супермаркети.

На Talk IN Business тие ќе имаат можност да дискутираат за потрошувачките навики, позицијата на брендовите и за основните трендови на секоја категорија, како и за интегрирано медиумско планирање на кампањи.

Интерактивните Talk IN Business конференции ќе се одржуваат еднаш месечно и на секоја ќе се обработува одредена категорија производи од FMCG-секторот. Ќе бидат презентирани информации од фокусирани истражувања на пазарот, анализи на актуелни трендови и проблематики но, пред сè, ќе се споделуваат искуствата за категориите.