Живот
22. May 2016 - 13:39

Бизарен обид за самоубиство: Се соблече гол и се фрли во кафез со лавови

Франко Луис Ферада Роман (20) се обидел да изврши самоубситво така што во една зоолошка градина во Чиле скокна во кафез со лавовите кои веднаш го нападнаа.

Инцидентот се случи во саботата, а Франко сепак успеа да преживее со повредите опасни по живот.

Момчето ја соблекло облеката и скокнало во кафезот со лавовите пред очите на посетителите.

Лавовите веднаш тргнале во напад, а обезбедувањето морало да пука во двете животни за да го спасат човекот.

-Веруваме дека момчето влегло во зоолошката како секој посетител и купил карта. По влегувањето се пикнал во делот што е забранет за посетителите, се качил на покривот од кафезот со лавовите и скокнал внатре, изјави директорката на Зоолошката, Алехандра Монталва.

ВИДЕОТО Е СО ВОЗНЕМИРУВАЧКА СОДРЖИНА: