Свет
14. November 2017 - 17:09

Била дебела и сопругот почнал да ја изневерува: Кога дознала за тоа, му се осветила, така што тој долго нема да може да се опорави од ова

Дваесет и пет годишната Лизет Експозио била неколку години во брак со 29-годишниот Хозе. Иако имале убав и среќе брак, таа дознала дека сопругот ја изневерува. Кога побарала објаснување за неговото однесување, тој и рекол дека нема ништо чудно, бидејќи таа престанала да води сметка за себе и дека тоа е причината поради која е изневерена.
 
Тогаш таа посакала една работа, а тоа било да се одмазди на сопругот.
 
Секојдневно вежбала и бла физички активна.
 
Лизет цлосно се променила, а освен тоа и психички подобро се чувствува.

Тогаш таа посакала една работа, а тоа било да се одмазди на сопругот.

Секојдневно вежбала и била физички активна.

Лизет цлосно се променила, а освен тоа и психички подобро се чувствува.